Dennis Andersson.
Nötbonden Dennis Andersson är återigen singel. Foto: Anders Wiklund/TT
Ljungby

Toftaholmsbonden är singel igen

Dennis Andersson valde Annie Håkansson i "Bonde söker fru" – sen började han dejta Liselotte Jonsson efter inspelningen. Men nu är den småländska nötbonden återigen singel.

Redan under kärlekssemestern på franska rivieran började det knaka i fogarna mellan Dennis Andersson och Annie Håkansson. Sedan hemkomsten till Sverige har de bara haft kontakt via sms.

– Vi har inte pratat eller träffats sedan vi skiljdes på tågstationen efter resan. Det var väl lite snopet, säger Dennis Andersson.

I onsdagens "Bonde söker fru" i TV4, där Linda Lindorff besökte alla bönder för att se vad som har hänt sedan inspelningarna, fick tittarna i stället se Liselotte Jonsson hemma på Dennis Anderssons gård i Toftaholm.

Återträffsprogrammet spelades dock in i början av hösten och sedan dess har även relationen med Liselotte gått i stöpet.

– När det där spelades in så hade vi bara träffats tre gånger, så det var ju jädra färskt. Vi var inte tillsammans utan det var högst på dejtingnivå och kort därefter bestämde vi oss för att vi skulle gå åt var sitt håll. När vardagen kom i kapp oss så stämde våra liv inte riktigt överens, säger Dennis Andersson.

Han berättar att han hela tiden tänkte välja Liselotte Jonsson och säger att om han hade gjort det kanske allt hade slutat annorlunda. Men han ångrar ingenting och blickar nu framåt.

– Jag är fortfarande singel så nu får man hålla ögonen öppna. Det är bara att ta nya tag och gå vidare i livet, säger Dennis Andersson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista