TAIF
Foto: Cecilia Ekströmer/Sveriges Radio
Ishockey

Fjärde raka förlusten för Tingsryd – nollades av serieledaren

2:09 min

Serieledaren Timrå blev för svåra för Tingsryd, som trots 32 skott inte lyckades göra ett enda mål. Slutresultatet skrevs till 0–3.

Tingsryd kommer allt närmare det negativa kvalstrecket. Avståndet ner till Smålandskollegan Troja/Ljungby är bara en poäng.

I matchen hemma mot Timrå fick serieledarna en bra start och ledde med 2–0 efter den första perioden. Därefter spelade man smart och bevakade sin ledning, vilken även utökades i den sista perioden.

Sett till tre perioder var Timrå skarpare framför mål, medan Tingsryds skott avlossades från sämre avstånd, även om chanser fanns till att spräcka målnollan.

Laget har nu fyra raka förluster och på fredag möter man ett lag som säkerligen har ett minst lika stukat självförtroende. Det är Smålandsderby mot IK Oskarshamn, som har fem raka förluster. De två senaste har slutat hela 0–8 och 1–7.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista