Öster mot Chelsea i talangjakt

Öster har gett sig in i kampen om 16-årige forwardstalangen Dejan Doslic från Värmbol i Sörmland. Men Öster är sannerligen inte ensamt om att vilja ha honom till sig. Om en månad ska Dejan Doslic träna med  - Chelsea! Östertränaren Ludwig Ernstsson har bråda jaktdagar.

Enligt  Dejan Doslic själv har han ett exeptionellt spelsinne för sin ålder och dessutom är han en skarp målskytt, det säger han till Norrköpings Tidningar. Inte konstigt alltså att flera klubbar är med i jakten. Förutom Chelsea har Öster konkurrens av allsvenska kollegorna Djugården och Halmstad och Superettanklubbarna Norrköping och Degerfors.
Östers lockbete är kanske som i många andra fall studierna i och med samarbetet med en gymnasieskola i Växjö. En talang från Gislaved, två från Visby/Gute och en landslagsmeriterad från Sillhövda i Blekinge är praktiskt taget klara för Öster. Det varkar vara en talangfull årgång, dom som är födda 1990.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".