Bara stolpträffar för Öster i Gävle

Öster förlorade bortamatchen mot Gefle med 1-0, målet inslag av Ngabu Bapupa redan innan matchklockan hade tickat fram två minuter. I och med förlusten ramlade Öster ner på nedlfyttningsplats i den allsvenska fotbollstabellen.

Återigen var Öster alltså inte roiktigt på tårna från matchstart uatn släppte till det som skulle bli segermålet närmast rekordsnabbt. Sedan tog det lite tid, men Öster åt sig in i matchen efter hand. Det var också Öster som startade den andra halvleken bäst men trots flera utmärkta möjligheter fick man inte in kvitteringsbollen. Närmast var Öster med två träffar i trävirket, Marco Da Silva träffade i stolpen och Öster hade senare en trippelchansen med stolpträff och friläge för Fredrik Bild.
Glädjande för Östers del var att John Pelu var på lysande spelhumör och hade flera fina framstötar på sin högerkant. Också Fredrik Gustafsons mittbacksspel var bra. Däremot får målvakten Robert Veselovsky ta på sig Gefles mål.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista