Två personer omkom vid trafikolycka

Två personer omkom och en skadades allvarligt vid en trafikolycka på E4 vid Åbyn nära Byske tidigt i morse. De tre, samtliga män, färdades söderut i en bil som kolliderade med en lastbil. - Bilen har av någon anledning kommit över på fel sida. Det blev i det närmaste en frontalkollision, säger Jan-Erik Bergner, operativ chef på Skellefteåpolisen, till TT. Lastbilsföraren klarade sig utan fysiska skador men chockades. De som åkte i personbilen kom från Piteå-trakten och var arbetskamrater på väg till sitt arbete i Skellefteå.
Bilen kom av någon anledning över på fel sida och det blev i det närmaste en frontalkollision, enligt uppgifter från Skellefteåpolisen. Lastbilsföraren klarade sig utan fysiska skador men chockades. De som åkte i personbilen kom från Piteå-trakten och var arbetskamrater på väg till sitt arbete i Skellefteå.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".