Män med skallskador får vård i Umeå

Två skallskadade män har flyttats till Norrlands universitetssjukhus för vård. Den ene mannen utsattes för grov misshandel i Östersund i går kväll. Den andre mannen skadades för ett par veckor sedan i Stockholm, då han fick en gatsten i huvudet.
Den svårt skadade 21-årig man, som i natt flögs från Östersund till intensiven på universitetssjukhuset i Umeå, hade utsatts för en grov misshandel som bland annat resulterat i en öppen skallfraktur. Vad som hänt vet inte östersundspolisen eftersom mannen, som är från Härnösand, inte har kunnat höras. Även den man, som för ett par veckor sen fick en gatsten i huvudet i Stockholm, har nu flyttats till neurointensiven på universitetssjukhuset i Umeå. Mannen är från Arvidsjaur, och har hittills vårdats på Karolinska sjukhuset. Hans skador betecknas fortfarande som allvarliga men inte livshotande.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".