Helgens sportresultat

Ett friidrottssilver till Umeåtjej, en hägrande OS-plats och en förlust för Sunnanå. Det är något av facit från helgens sport.
Umeås beachvolleybollpar Björn Berg och Simon Dahl som närmar sig en OS-plats genom lördagens niondeplats i Klagenfurt- det var rankningsmässigt svenskarnas bästa placering Ett silver på friidrotts-SM i Norrtälje det gick till Umeås Lena Aruhn på 400 meter. Hon tog en andraplats och var nöjd: - Jag är nöjd, till mig själv innan så sa jag att jag måste vara nöjd om jag kommer på pallen, säger Lena Aruhn. 100 meter är inte hennes gren, om det inte är flygande start. - Jag förlorar för mycket i startblocken, men det är få som slår mig i flygande, så jag är ruskigt bra i stafett, säger Lena Aruhn. Det blev också en fjärdeplats på 200 meter för Lena Aruhn. Damallsvenskan i fotboll blev det förlust för Sunnanå på bortaplan mot Hammarby 3-1 I norrtvåan för herrar så blev det en poäng vardera till Umeå och Skellefteå. Kiruna-Umeå FC 2-2, och Skellefteå-Timrå 1-1
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".