Inga kommentarer om misstänkt Lindhmördare

Polisen vill inte kommentera uppgifterna i flera medier att en person anhållits i sin frånvaro som misstänkt för mordet på Anna Lindh.
Inte heller ville polisens företrädare vid presskonferensen för en halvtimme sedan ens säga om någon misstänkt identifierats. Utredningsåtgärder som förhör, anhållanden och liknande kommer inte att kommenterats över huvud taget, sa en pressad Stina Wessling, länspolismästarens presstalesman, som endast ville dementera att någon skulle gripits. - Arbetet är inne i ett väldigt intensivt skede, sa hon som förklaring till att Leif Jenneqvist, chef för länskriminalen, inte var på presskonferensen. Jenneqvist behövs hon sin personal, sa Stina Wessling. I övrigt var det inte många detaljer hon kunde berätta om hur utredningsarbetet fortskrider. Gärningsmannaprofilen är klar, men några uppgifter ur den kommer inte att offentliggöras.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".