Mycket bråk och misshandel

Det har varit en stökig natt runt om i länet. Polisen har fått in minst nio anmälningar om misshandel.

I Norsjö misshandlades  tre män lindrigt  strax före midnatt  av en okänd gärrningsman och några timmar senare misshandlades en man på  Norsjö Hotell. Polisen vet vem gärningsmannen är.

I Umeå greps en 25-årig på studentkåren efter att han skallat en person på dansgolvet som fick åka till akuten med ansiktsskador.
25-åringen las in för tillnyktring i väntan på förhör.

Ett gäng gick runt och muckade bråk på en krog på Ålidhem och slog till sist ner en 20-åring som klarade sig utan större skador, men fick glasögonen förstörda. Två gärningsmän är identifierade, men inte gripna.


I Skellefteå slog en man en flaska i ansiktet på en annan man. Gärningsmannen placerades i fyllecell i väntan på förhör.

Och halv tre i natt fick polisen åka till Vännäs där en fest urartade och slutade med att en 31-årig man greps misstänkt för två fall av misshandel och tre fall av olaga hot, även denne man las i fyllecell i väntan på förhör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista