Peter "Foppa" Forsberg är klar för Skellefteå AIK

Om det blir lockout i NHL till hösten så väljer Forsberg att spela i Skellefteå istället för Modo. Skellefteås sportchef Peo Larsson tackar Magnus Wernblom - också han tidigare Modospelare - för hjälp med värvningen som blev klar sent i går kväll.

Det var Magnus Wernblom som fick en påringning om att Foppa var sugen på att spela med honom, berättar Peo Larsson, som själv blev kontaktad av Magnus.

- Jag sa att han är hjärtligt välkommen, men vi har ju inga pengar. Nej, det sitter inte i pengarna utan det är glädjen att spela sa Magnus, berättar Peo Larsson.

Skellefteå hoppas nu givetvis på ett elitseriekontrakt men det är inte uteslutet att Peter Forsberg spelar med laget även om det blir allsvenskan igen till hösten.

Enligt uppgift till Sveriges Radio kan även Marcus Näslund och Tommy Salo, som sagt sig vilja spela med Forsberg i Modo, nu istället bli aktuella för Skellefteå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista