Konflikten påverkar Nordmaling negativt tycker boende Foto: Inga Korsbäck/SR
Nordmaling

S-politiker lämnar sitt uppdrag

Agneta Nygren om avhoppet
1:16 min

Ytterligare en Socialdemokrat i Nordmaling lämnar sitt politiska uppdrag. Agneta Nygren ordförande i Öre-Håknäs (S)-förening och fullmäktigeledamot säger att hon inte längre kan stå bakom eller försvara det som händer inom det Socialdemokratiska partiet i Nordmaling.

Förskoleläraren och politikern Agneta Nygren lämnade i måndags uppdraget som ordförande för S-föreningen i Öre-Håknäs. 41-årige Nygren, sjunde namn på fullmäktigelistan, blir den andre socialdemokrat i Nordmaling som på kort tid slutar.

Tidigare i år lämnade partiets tredje namn på listan Åsa Lindström partiet och politiken. Skälet till att Agneta Nygren, som brinner för att få fler att flytta till kommunen nu ger upp politiken, är det som händer i partiet.
– Min motivering är att jag inte kan stå för eller försvara något av det som händer i det socialdemokratiska partiet i Nordmalings kommun, säger Nygren.
Vad tycker du att man ska göra nu i Nordmaling?
--Gå vidare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".