Arkivbild från sexbutiken Love store. Foto: Anders Wiklund/SCANPIX.
Nordmaling

Sexnäste hittad i betongbunker

Två kompisar som var ute med hunden i skogarna utanför Nordmaling hittade en betonbunker inredd som ett sexnäste. Det skriver Aftonbladet på nätet.

En av kilarna, som kallas för Niklas, beskriver de två rummen som några kvadratmeter stora I det första rummet står en 90 centimeters säng med ett lila sidenlakan och en filt. På betonggolvet står flera gravljus och värmeljus. I det mindre angränsande rummet står flera papperskassar med obehagliga föremål, enligt Niklas.

– I en av kassarna låg det massa rep. I den andra kassen låg det läderremmar, ett par tjejskor och några dildos, säger han.

De båda har gjort en polisanmälan

Vakthavande polisbefäl, Dan Andersson, säger till tidningen att de ska åka ut och titta, men att det inte behöver röra sig om något brottsligt.

– Det kanske bara är någon som ägnar sig åt kinky sex på konstiga ställen och det är hitintills inte straffbart, säger Dan Andersson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista