Fotboll

Besnik Curri lämnar Umeå FC

Det blev en kort sejour i Umeå för fotbollsspelaren Besnik Curri som nu lämnar Umeå FC. Han kom från Dalkurd inför årets säsong.

– Besnik uttrycker sin tacksamhet över att ha fått chansen efter en så långvarig skada. Han har även trivs utmärkt i gruppen. Besnik och jag har sedan Dalkurdtiden en mycket bra relation vilket även gjort att vi kunnat diskutera saken tämligen odramatiskt. Han tycker själv att han inte kunnat hitta den jämnhet på hög nivå han tidigare haft. Han har således efter en tids funderingar valt att åka hem till Borlänge. I laget har Besnik varit mycket omtyckt och han har själv trivts bra. Besnik och jag har naturligtvis pratat om detta och båda parter har full förståelse för varandra.

– Umeå FC och även jag personligen önskar Besnik stor framgång, i livet såväl som på fotbollsplanen, säger skriver Umeå FC:s tränare Johan Sandahl i ett pressmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista