1 av 4
Stig Gustafsson är en storlyssnare när det kommer till ljudböcker. Idag recenserar han Liza Marklunds ”Du gamla du fria”. Foto: Anahita Ghazinezam.
2 av 4
I studion berättar Felicia Jonsson, Victor Lindgren och Ingela Lundberg om inspelningen av Ingelas dikt . Foto: Anahita Ghazinezam
3 av 4
Såhär såg det ut när Victor Lindgren ställde sig på Rådhustorget i torsdag, för filmateringen av Ingela Lundbergs dikt. Foto: Felicia Jonsson.
4 av 4
I dagens program hör du låten ”Bolmlysmobben som Caroline och Hanna sjunger. På bilden ser du Caroline Hedman, Hanna Sikavaara och Monina Laureano.

Radioverkstan recenserar spännande ljudbok

Lyssna på Stigs recension
1:58 min

Radioverkstan är ett samarbete mellan Kulturverket i Umeå och P4 där nya, unga, gamla, radiosugna personer får lära sig konsten att göra radio. I dagens program blir det en spännande bokrecension, en svängig anti-mobbing-låt och så får vi höra varför det stått en clown med ett luftgevär på en bro i Umeå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".