Arkivbild. Foto: Sveriges Radio
Natten i länet

Skoterfylleri och ofredande

Polisen i länet har ingripit mot sex berusade personer under natten mot söndagen. I Hemavan stoppades två skoterförare för misstänkt rattfylleri, och i Umeå greps en man som försökte ta sig in på en fest där han inte var välkommen.

När mannen inte blev insläppt blev han arg och slängde ett glas så att en kvinna träffades av en glasskärva i ansiktet. Han togs in till polisen för tillnyktring och ska idag förhöras, misstänkt för ofredande och vållande till kroppsskada.

I Skellefteå omhändertogs två berusade personer på en krog.

Och i Skellefteå anmälde en person att en man krossade en ruta till en lägenhet. En polispatrull åkte till platsen och grep mannen, men det visade sig att det inte rörde sig om ett inbrott utan attt det var mannens egen lägenhet som han krossat rutan till. Polisen skjutsade mannen till  sjukhuset för att plåstra om skadorna som han fått, och därefter omhändertogs han för fylleri.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".