Söndagssport

Ytterligare en förlust för Iksu

1:00 min

Fortsatt förlust för Iksu och ett magsjukedrabbat Dalen faller mot Pixbo.

Söndagsmatchen blev inte nå bättre för Iksu än den under lördagen. Det blev en ny, något förvånnande förlust mot Täby, som bara ligger på en 11:e plats i tabellen. Täby som som ledde med hela 6 - 0 efter två perioder. Men Iksu kämpade på och i den sista perioden så började Iksu att knappa in på Täby och man lyckades göra hela fem mål. Tyvärr så tog det dock lite för lång tid och närmare än 5 - 6 kom man aldrig. Iksu som i och med detta nu har förlorat sju av de senaste nio matcherna.

Magsjuka har härjat bland Dalenspelarna på herrsidan. Man hade därför bara med sig elva utespelare ner till Göteborg denna helg för att möta Pixbo. Men Dalen inledde bra och ledda snabbt med 2 - 0 i början av första perioden. Tabellfyran Pixbo jobbade sig in i matchen och drog sig förbi umelaget i början av den tredje perioden. Man gick från 5 - 4 till 8 - 4 på dryga två minuter. Matchen slutade till sist med en 9 - 6-seger för Pixbo.

Förlorade gjorde också Dalens damer hemma mot Mora. Hela 3 – 8 slutade den matchen. Dalen som just nu ligger på en 5:e plats i Damernas Superliga i innebandy. En placering nedanför iksu.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista