Carolina Norén omgiven av vinnarna i Svensktoppen Nästa 2013 Eko med sångaren  Anna Lidman. Foto: Martina Holmberg/Sveriges Radio
1 av 2
Vinnarna i Svensktoppen Nästa 2013 - EKO. Foto: Martina Holmberg/Sveriges Radio
Svensktoppen nästa
2 av 2
Grafik: Sveriges radio
Svensktoppen nästa

Skicka in ditt bidrag till Svensktoppen nästa 2014

Förra året stod Skellefteåbandet EKO som vinnare och fick en plats i melodifestivalen. Nu har du chans att tävla med en egen låt. 
Årets inskickning av bidrag är nu stängd.

För sjunde året i rad har både nya och etablerade låtskrivare och artister chansen att tävla i Svensktoppen nästa. Vinnaren kommer inte bara att spelas i P4, utan får också en utmanarchans till legendariska listprogrammet Svensktoppen och får dessutom ett erbjudande om att som artist medverka i 2015 års Melodifestival.

Mellan 1 mars och 1 april har du som skriver, sjunger och spelar egen musik möjlighet att skicka in din nyskrivna och nyinspelade låt till P4 Västerbotten. Låten får vara max 4 minuter och den ska kunna spelas live inför publik.

Här hittar du information om årets tävling, aktuella tävlingsregler och tävlingsblanketter, adresser och hur du går tillväga om du vill skicka in ett tävlingsbidrag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista