Linnea Henriksson Foto Jan Danielsson, SVT
Linnea Henriksson är årets resande reporter Foto: Jan Danielsson/SVT
Musikhjälpen 2017

Klart: Här är Musikhjälpens ambassadörer

Linnea, Aron och Hanna hjälper till i buren under Musikhjälpen
3:40 min

En tidigare programledare, en superbloggare och en äventyrare. Där har du årets ambassadörer i Musikhjälpen 2017.

Linnea Henriksson blir resande reporter och Aron Anderson och Hanna "HanaPee" Persson årets ambassadörer.

När Musikhjälpen startar den 11 december debuterar en av tidigare års programledare Linnea Henriksson, som resande reporter. Årets tema tar upp barnsexhandeln och Linnea kommer att resa till Filippinerna för att rapportera om hur det ser ut där och vad som görs för att hjälpa utsatta barn.

Samtidigt kommer publikens ambassadörer att göra allt vad de kan för att peppa alla tittare och lyssnare att engagera för insamlingen. Och i år blir det Aron Anderson och Hanna "HanaPee" Persson uppgift att få publiken att tillsammans försöka slå förra årets rekord på 312 000 engagemang.

Musikhjälpen 2017 startar måndag den 11 december. Från glasburen på Rådhustorget i Umeå direktsänder Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström 144 timmar i P3 och SVT Play med bland annat livemusik, gäster och fokus på årets tema – ”Barn är inte till salu”.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".