Polisbil med blåljus på
Foto: Johan Nilsson/TT
Västerbotten

Natten: legförfalskning, rattfylla och sexuella trakasserier

Sen lördagskväll och under natten mot måndag har det förekommit legförfalskning, rattfylla och sexuella trakasserier i länet.

En 25-årig man utan körkort togs av polis i Skellefteå vid halv elva på lördagskvällen efter att ha blivit misstänkt för drograttfylleri.

Senare, vid halv tolv, hade tre minderåriga personer försökt tag sig in på en nattklubb i Lycksele med en fjärde persons legitimation. Polis kom till platsen och upprättade anmälningar gällande missbruk av urkund.

En kvart innan midnatt medtogs en 30-årig man i Umeå av polis som misstänktes för drograttfylleri. Han saknade körkort och misstänktes dessutom för både narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Och vid tvåtiden i natt upprättades en anmälan om en man i 20-årsåldern som misstänktes för sexuellt ofredande på en krog i Umeå. Polis kom till krogen och höll förhör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista