Kvinna misshandlad av okänd man på Ålidhem

En kvinna ska ha blivit misshandlad i centrala Umeå vid lunchtid på söndagen, det finns än så länge få vittnen till händelsen. Polisen uppmanar nu allmänheten att ringa in.

En kvinna har anmält att hon blivit misshandlad på Geografigränd i Umeå av en okänd gärningsman. Polisen skriver att de inte tror att är fråga om något sexualbrott/våldtäktsförsök.

Kvinnan är förd till sjukhus för kontroll av hennes skador. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att göras av polisen och deras hundar för att se om man finner ytterligare spår.

– Jag kan inte säga så mycket detaljer, det är för tidigt. Men vi har få vittnen till händelsen. Man får gärna ringa till oss om man sett något. Vi söker just nu med hund efter gärningsmannen, säger jourhavande förundersökningsledare Mats Bruhn vid polisen.

På plats fanns flera hundpatruller, ett område runt ett soprum på en parkering var avspärrat. Polisen på plats ville inte lämna några kommentarer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista