Oklart om orsak till byggolycka

Utredningen är inte klar om vad som orsakade den svåra olyckan i Nyland i Kramfors i går då en byggnadsarbetare omkom när ett hus rasade samman under rivning. Bernt Jonsson på Arbetsmiljöinspektionen vill inte spekulera om orsaken till olyckan men säger att naturligtvis var något fel i och med att taket rasade. Han har nu bett uppdragsgivaren '' Framtid i Kramfors'', att kalla samman företrädare för Kramfors kommun till ett möte i morgon för att försöka klarlägga vad som hände. Polisen har ännu inte kunnat höra det vittne som fanns på arbetsplatsen.
Bernt Jonsson på Arbetsmiljöinspektionen vill inte spekulera om orsaken till olyckan men säger att naturligtvis var något fel i och med att taket rasade. Han har nu bett uppdragsgivaren '' Framtid i Kramfors'', att kalla samman företrädare för Kramfors kommun till ett möte i morgon för att försöka klarlägga vad som hände. Polisen har ännu inte kunnat höra det vittne som fanns på arbetsplatsen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista