Carlsson och Koskinen skrev på för Timrå

Timrå IK har förlängt kontrakten med forwarden Robert Carlsson och backen Kalle Koskinen.
De nya kontrakten är på ett år.

- I och med Robban och Kalles signaturer på kontrakten, får vi behålla två spelare som tillför mycket rutin till laget. Båda spelarna är stora föredömen både på isen och vid sidan av planen. De håller dessutom hög klass i sitt spel vilket naturligtvis också har stor betydelse, menar sportchefen Kent Norberg.

Robert Carlsson är Timrås meste spelare någonsin och kom till Timrå IK inför säsongen 1997-1998 vilket innebär att han gör elfte säsong i Timrå IK.

Robert Carlsson nådde i år en milstolpe i karriären då han passerade 500 matcher i Timråtröjan i och med matchen mot Skellefteå AIK den 27 januari 2007.
Många trodde nog att karriären var över när Robert tvingades till en diskbråcksoperation i november 2006, men han var alltså tillbaka på isen ara drygt två månader senare.

Kalle Koskinen gör i och med säsongen 2007/2008 sin sjätte säsong i Tmråtröjan och hade fram till den sjunde kvartsfinalen mot Modo i år spelat 214 matcher för Timrå IK. Kalle har aldrig varit någon poängmaskin utan har sin styrka i det defensiva spelet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista