Mordet i Gullänget på väg att klaras upp

Polisen i Örnsköldsvik kan var på väg att lösa mordet på 54-årige Staffan Arnström från Örnsköldsvik. I går kväll greps en 32-årig man misstänkt för mordet

Mannen som är hemmahörande i Örnsköldsvik var kraftigt påverkad när polisen hämtade honom i går kväll varför ett första förhör hålls först nu i polishuset i Örnsköldsvik.

Eftersom utredningen är inne i ett känsligt läge är polisen väldigt sparsam med uppgifter. Dock vet vi att den nu anhållne 32-åringen kände den mördade Staffan Arnström, vidare att han är känd av polisen sedan tidigare.

På måndag är det exakt en månad sedan Staffan Arnström mördades i sin blomsterbutik i Gullänget strax utanför Örnsköldsvik. Arnström överraskades av någon eller några när han tidigt en måndagsmorron tittade till sin affär.

Obduktionen visade att Arnström mördats och att någon försökt sopa bort alla spår genom att sätta eld på det kontor som fanns på andra våningen. Senare i dag kommer åklagare att bestämma om den nu anhållne 32-åringen ska begäras häktad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista