Två avstängda i Anundsjös division 2-lag

En månads avstängning från all fotboll blev domen mot två av spelarna i Anundsjös div-2 lag. Målvakten Dejan Dimovski döms för att han sköt bollen mot en av linjemännen, Goran Zhradkov för att han spottade på den andre linjemannen i samband med att han blev utvisad. Domen är alldeles för mild och gör det svårare att rekrytera domare, säger Stefan Dahl från Örnsköldsvik som är coach för div-2 domarna

Två fotbollsspelare i div-2 laget Anundsjö, målvakten Dejan Dimovski och Goran Zhradkov dömdes i dag av svenska fotbollförbundets disciplinkommitté till en månads avstängning.

Dimovski dömdes för att han sparkade bollen mot en av domarna i matchen mot Ersboda, Zhradkov för att han spottat på en annan av domarna när han blev utvisad.

– En månads avstängning är alldeles för lite med tanke på vad spelarna gjort, säger Stefan Dahl regioncoach för domarna i divsion 2

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".