Pojke stampade på mans huvud

Natten mot söndagen var stökig i Västernorrland och flera personer blev misshandlade.

Vid Skönviksbacken i Timrå blev en 22-årig man nedslagen av en 16-årig pojke. Enligt vittnesuppgifter ska pojken sen ha stampat på mannens huvud.

Natten mot söndagen var stökig i länet och flera håll har personer blivit misshandlade så grovt att de förts till sjukhus för vård.

I samband med en fest vid Skönviksbacken i Timrå så blev en 21-årig man nedslagen av en 16-årig pojke. Pojken ska sen enligt vittnesuppgifter har stampat på 21-åringens huvud.

21-åringen fördes medvetslös till sjukhus.

I Örnsköldsvik blev en 24-årig kvinna sparkad i huvudet av en man. Kvinnan föll till marken och mannen, 27 år gammal, fortsatte misshandeln. Han hoppade sen in i en bil och försvann.

Kvinnan fördes till sjukhus och vårdas på intensiven med allvarliga skallskador. Mannen är anhållen i sin frånvaro.

I Njurunda söder om Sundsvall var ett 20-tal ungdomar inblandade i ett bråk. En 17-årig pojke gav sig på en 22-årig man med flera knytnävsslag och sparkar, både mot magen och huvudet.

22-åringen fick också ett sticksår i ryggen, men det är inte helt klart hur det gick till.

Han fördes till sjukhus för vård.

Alla tre fall betecknas som grova misshandelsfall, enligt jourhavande förundersökningsledare på polisen i Västernorrland.

Det har också varit flera andra misshandelsfall under natten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".