Hockeyhjältar togs emot med jubel i Örnsköldsvik

Igår hyllades hockeyspelarna Peter Forsberg och Marcus Näslund i sin hemstad Örnsköldsvik. De fick pris av kommunen för sina prestationer och för att de är goda ambassadörer för stan.
Omkring 2000 personer kom till prisutdelningen för att hylla sina hemkomna hjältar. Jublet steg ett snäpp när Peter Forsberg och Marcus Näslund drog på sig Modotröjorna som de fått av klubben Modo hockey. Men trots mycket spekulationer så hävdar Foppa fortfarande att han inte bestämt sig för när han kommer tillbaka till moderklubben. Det är först nästa vecka som det kommer att fattas något beslut. Men Foppa säger att han är sugen på att komma tillbaka till Örnsköldsvik och dra på sig Modotröjan. - Men samtidigt har vi ett bra lag där borta i Colorado så det känns väl lite tungt att dra därifrån också, säger Forsberg. Marcus Näslund säger också att han trivs i hemkommunen Örnsköldsvik men att han inte är redo att komma tillbaka än. - Jag tycker att det ska bli jättekul den dagen, men det känns inte aktuellt just nu jag har två år på mitt kontrakt så jag stannar där åtminstone två år till.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".