Rikslarm utfärdat i sökandet efter njurundaflicka

Polisen i Västernorrland har utfärdat rikslarm i dom hittills fruktlösa ansträngningarna att hitta den 16-åriga njurundaflickan Nathalie Rönnqvist. Det innebär att polisen i hela landet söker efter henne.
Inte ett endast spår av betydelse trots stort pådrag i sökandet efter 16-åriga Nathalie Rönnqvist. Hon försvann i lördags kväll i samband med en fest i Njurunda med minst 150 deltagande ungdomar. Den siste som såg henne var hennes före detta pojkvän. De lämnade festplatsen i mannens bil, men hon ska ha lämnat bilen efter bara en kort färd tillsammans. Ingen har sett henne sedan dess. Föräldrar som hämtat sina ungdomar från festplatsen har vänt sig till polisen och berättat om sina iakttagelser. Vad dessa går ut på vill polisen inte berätta. Skallgången avbryts på måndagkvällen och återupptas på tisdagmorgonen. Då ska de två polishundar som hittills deltagit i sökandet få förstärkning med sex hundar från Jämtland.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".