Brott

Det har varit en hel del misshandelsfall i länet i natt, främst i Sundsvall. I Sundsbruk greps en 15-årig pojke sedan han slagit en pensionär i ansiktet med knytnävarna och hotat honom med en pinne.
15-åringen uppger att det var en händelse i somras som ligger bakom misshandeln. Nu kommer sociala myndigheterna att ta över fallet. I Sundsvall misshandlades en kvinna av sin sambo efter en fest. Mannen är misstänkt för att kastat kvinnan på golvet så att hon åkte in i ett skåp. Därefter har han sparkat henne. Mannen som är misstänkt för misshandel har hörts men frigivits av åklagare. En rattfyllerist greps sedan han orsakat en trafikolycka i Lucksta i går. Mannen kom över i fel fil och snuddade en mötande bil. Föraren i den mötande bilen tog hand om bilnyckeln i den berusade mannens bil och larmade polisen. Testet visade att mannen hade 2,46 promille alkohol i blodet. I Sollefteå har några personer gripits för fylleri.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista