Kramforsbröder kopplas till Kumlarymmarna

Två bröder från Kramfors är anhållna misstänkta för inblandning i Kumlarymningen. Bröderna, 25 och 23 år, gamla är uppväxta i Kramfors kommun men flyttade till Stockholm för cirka två år sedan och kom där in i kriminella kretsar.

Två bröder från Kramfors är misstänkta för inblandning i Kumlarymningen. Bröderna, 25 och 23 år, gamla är uppväxta i Kramfors kommun men flyttade till Stockholm för cirka två år sedan och kom där in i kriminella kretsar. 23-åringen greps igår kväll vid insatsen mot lägenheten i Örnsköldsvik, där rymlingarna från Kumla också greps. Han anhölls senare.


25-åringen greps tidigt i morse i Stockholm efter att man fått tips om att hans bil kunde kopplas till fritagningen. I bilen fanns gods som kan kopplas samman med rymningen, men Kurt Löfgren på polisen i Kramfors vill inte gå in närmare på vad det var för något. Polisen har inte hittat några vapen i bilen, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".