Mördarjakten fortfarande resultatlös

Polisen sätter nu in alla tillgängliga resurser för att gripa den eller de personer som i lördagskväll mördade en 60-årige man i Skönsberg i Sundsvall.

Ett 20-tal poliser i Sundsvall arbetar för närvarande med utredningen, men förstärkning kommer att kallas in från övriga länet. Totalt kan det röra sig om ett 40-tal poliser som kommer att vara inblandade i arbetet med att hitta mördaren.

Under dagen kommer också polisen att organisera förhörs och spaningsgrupper för att ta reda på vem som berövade den 60-årige mannen livet.

Det finns idag inga vittnen till dådet, inget mordvpen har hittats och enligt vad polien vet så har heller inga värdeföremål försvunnit från lägenheten där mannen hittades.

Jan Brussel, som är Sundsvallpolisens presstalesman berättar att mannen inte tidigare är känd av polisen och det inte finns inågra kända kopplingar till missbruk.

Den tekniska utredningen fortsätter under dagen och den mördade mannen obducerars i dag på Universitetssjukhuset i Umeå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista