Sundsvall

Jerry Thåström ny gatufestgeneral - har redan bokat Petter

6:29 min

Jerry Thåström blir ny general och VD för Gatufesten i Sundsvall. Han jobbar idag som restaurang-och nöjeschef på Restaurang Aveny och tillträder sin nya tjänst redan den 1 februari.

En av artisterna han kan presentera till sommarens festival är Petter.

– Han ser Sundsvall som sin andra hemstad och är otroligt laddad för spelningen i sommar, säger Jerry Thåström.

Senare idag kommer han att berätta mer om vilka artister som hittills är bokade till sommaren.

- Vi är glada för att Jerry tackade ja till jobbet och vi känner att han är som "klippt och skuren" för uppdraget med tanke på hans genuina intresse för musik och hans långa erfarenhet som arrangör, säger Ulf Rehnberg, styrelseordförande i Sundsvalls Gatufest.

- Jag är oerhört tacksam över förtroendet och känner mig kanontaggad inför uppdraget. Efter alla år som delaktig i Gatufesten, bortsett från de sista 6-7 åren som glad besökare, känns det fantastiskt skoj och lite skönt pirrigt att få leda och utveckla Sveriges trevligaste stadsfestival, säger Jerry Thåström.

- Nu är det bara att kavla upp ärmarna och jobba på för att sommarens gatufest ska bli precis den höjdpunkt som regionen så väl förtjänar, säger Jerry Thåström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista