Örnsköldsvik

Privatpersoner fixade Modo värvning

Ett antal privatpersoner ligger bakom Modo:s senaste värvning: forwarden Mattias Ritola från NHL.Enligt Modo:s v.d. Anders Trollsås är det fler än fem personer som gått in med de pengar som behövdes för att klara av värvningen.

Modo ersätter Mika Hannula med Mattias Ritola. Hockeyforwarden har tappat sin plats i Tampa Bay och väljer nu elitserien i stället för spel i NHL:s farmarliga.

Han får ett kontrakt till och med säsongen 2012-2013.Enligt Modo:s v.d. Anders Trollsås är det fler än fem personer som gått in med de pengar som behövdes för att klara av värvningen.

-Ingen av dessa vill vara med och synas utan gör det här för Modo:s bästa, säger Anders Trollsås till SR Västernorrland.

-Jag är väldigt tacksam över att det finns personer som känner så enormt mycket för klubben Modo hockey, säger Markus Näslund, general manager i en kommentar.

Ingen vill uppge vad den här affären har kostat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".