1 av 3
Ren Quesadillas med två dippsåser
2 av 3
Allt redo för att skapa riktig mat i radioköket.
3 av 3
Kerstin Wretman i full fart
Förmiddag i P4

Quesadillas med renkött och två dippsåser

Återigen dags att svänga ihop lite riktig mat på bara tjugo minuter. Den här veckan var det Kerstin Wretman som kom på besök och hon svängde ihop några superläckra renqueasadillas med två dippar.

Du behöver rökt renstek, riven Västerbottenost, finhackad purjolök och en påse mjuka tortillasbröd. Lägg ingredienserna  mellan två bröd som du sedan steker i smör tills dom får fin färg och att du ser att osten börjar smälta.
Exakt hur mycket du tar av varje är en smaksak.

Lingondip
* 1/2 dl Creme Fraiche
* 1/2 dl Meyonaise
* Citronsaft
* Råröda lingon
* Salt-Vitpeppar
- Vispa ihop

Messmörsdip
* Hälften Creme Fraiche, hälften Meyonaise. Smaksätt sedan med messmör (så mycket du vill).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".