Örnsköldsvik

Mor och son svårt misshandlade i hemmet

En 60-årig man och hans mamma misshandlades svårt av en okänd man som trängde sig in i hemmet i Långviksmon på fredagskvällen.

En man ringde strax före klockan 21 till polisen och berättade att han blev misshandlad av en annan man i ett samhälle strax norr om Örnsköldsvik. Mannen, som är i 60-årsåldern var hemma hos sin gamla mamma när en okänd man i 35-årsåldern plötsligt trängde sig in i bostaden, och började slå mamman och sonen med ett något som liknade ett järnrör.

– Det verkar som om sonen lyckats mota ut mannen. Han greps direkt vid fastigheten, säger Helena Lockner, befäl vid polisens ledningscentral.

Både mannen och mamman skadades av misshandeln, bland annat i huvudet, men var båda vid medvetande när de fördes till sjukhus i ambulans. Den misstänkte gärningsmannen greps på platsen av polisen. Händelsen rubriceras som grov misshandel.    

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".