GIFs målvakt Tommy Naurin har förlängt med två år. Foto: Pernilla Wahlman / Scanpix
Sundsvall

Tommy Naurin skrev på för två år till

GIF Sundsvall och målvakten Tommy Naurin har tecknat ett nytt avtal som gäller över 2015 års säsong. Naurin som fått de två senaste säsongerna förstörda av knäskador, gjorde comeback mot GAIS i lördags.
– Min revanschlust är stor, säger Tommy Naurin i en kommentar.

Tommy Naurin kom till GIF Sundsvall från Qviding FF inför 2010 års säsong och gjorde succé i Superettan direkt. När laget sedan tog steget till Allsvenskan 2011 drabbades han dock av en korsbandsskada vilken höll honom borta från nästan hela den allsvenska säsongen år 2012.

Efter säsongen opererades för en ny skada som han sedan dess rehabiliterat. I bortamatchen mot GAIS, den 27:e juli, var han så tillbaka på fotbollsplanen och vaktade GIF Sundsvalls mål i 3-3 matchen.

GIF Sundsvalls Urban Hagblom:

– Tommy Naurin har haft en tuff tvåårsperiod med två olyckliga skador. Han har visat ett brinnande engagemang i sin rehabilitering för att sig tillbaka till fotbollen och därför är det glädjande att vi nu kan konstatera att han är 100% återställd.

Tommy är en fortsatt viktigt spelare för GIF Sundsvall och vi är väldigt glada över att ha kommit överrens med honom om en förlängning av hans avtal. Tommy Naurin:

– Det känns bra att det är klart med en förlängning av kontraktet. Detta var något jag hela tiden ville få till eftersom jag trivs väldigt bra i Sundsvall samtidigt som min revanschlust är stor. För fler

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista