Västernorrland

Radiorutinerade Niklas Axelsson förgyller P4 morgon

0:23 min

Tillsammans med TullaMaja Fogelberg och producent Ann Hagman kommer Niklas Axelsson, tidigare känd från Radio Guld i Sundsvall, att väcka länsborna i P4 Västernorrland framöver.

Det nya programledarparet kommer att guida den stora lyssnarskaran och bjuda på länets viktigaste aktualiteter och samtalsämnen.

Niklas är 37 år, har två barn, född i Sollefteå, numera boende i Matfors och redan i somras presenterade han sig för P4 Västernorrlands lyssnare som programledare för förmiddagarna.

- Det skall framför allt bli jättekul, radio är min passion och det här blir en ny och spännande utmaning och att få jobba på Sveriges Radio är en dröm som går i uppfyllelse, säger Niklas.

P4 Västernorrland är den mest avlyssnade kanalen i Västernorrland och når en daglig publik på drygt 75 000 länsbor.

- Jag ser fram emot att upptäcka fenomen och tendenser i Västernorrland och världen som jag tillsammans med Niklas kan få vända ut och in på, säger TullaMaja Fogelberg.

– Niklas verkar vara så trevlig så jag kommer antagligen att få bli den onda av oss två.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista