Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Förmiddag i P4

Västernorrlänningarna tackar varandra

"Tack till alla som har med mig att göra"
4:37 min

Vi ville höja stämningen i länet inför en ny arbetsvecka. Under en timme fick västernorrlänningarna ringa in och tacka någon eller några som gjort något lite extra bra. Här kan du höra flera av tackhälsningarna.

Hej, jag heter Laila! Jag vill tacka Mona och Dan Bejeskog i Sollefteå, för att de ställer upp för mig och min man så vi kan vistas i våran stuga i Björksjön. Hej då!

Hej Karin! Jag skulle vilja skicka ett tack till Karlssons optiker. Mina solglasögon gick sönder i fredags. Han ställde upp direkt och försökte fixa dem, men då fick jag ett par nya. Och det är inte första gången han är så här vänlig. Det är en Fantastisk kille. Stefan du är bara bäst! - Staffan Eriksson

Jag vill tacka Gun Nilsson, Domsjö, hon är min underbara hårfrisörska. Hon är helt fantastisk. Jag säger bara tack för att du finns Gun. - Gertrud

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".