Markus Näslund, general manager i Modo hoppas att backen Kyle Cumiskey ska återvända. -Kanske bara en dröm men hoppet finns, säger Näslund dryga veckan innan premiären. Foto: Stig Kenne / SCANPIX.
ÖRNSKÖLDSVIK

Näslund hoppas på Cumiskey

Markus Näslund inför SHL premiären
4:02 min

En dryg vecka återstår innan premiären i svenska hockeyligan. Och Modo:s general manager Markus Näslund går och hoppas på att backen Kyle Cumiskey ska komma tillbaka.

-Kanske en dröm men hoppet finns där, säger Näslund.

 Mycket är nytt när det gäller Modo i höst och vinter. Näslund säger sig vara nöjd med det mesta så här långt. Inte minst med juniorernas framfart. Och en ny spelide som tränaren Anders Forsberg kom med:

-VI ska bli snabbare över hela banan, sätta press så fort som möjligt. Det kommer att ta lite tid, speciellt för de äldre spelarna men Forsbergs inträde har varit väldigt positivt, säger Näslund bl.a.

Och apropå backen Cumiskey, han är just nu och förbereder sig för NHL spel. Tar han ingen plats eller blir bortbytt, finns det en chans för Modo.

-Jag vet att han värdesätter trivsel och den sociala situationen, säger Näslund. Det är där vår chans ligger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".