1 av 2
Neeej, inte kaffe över halva skrivbordet nu igen! Foto: Karin Lönnå/Sveriges Radio
2 av 2
Det gäller att riva rätt hus ... Foto: Lasse Ahnell/Sveriges Radio
förmiddag i p4

Du är inte ensam om att vara klantig

Både lyssnare och programledare kan klanta till det ...
1:21 min

Byggjobbaren som rev ner fel hus till grunden. Den hjälpsamma grannen som ville tvätta bilrutan med snö, men där näven med snö innehöll grus som repade rutan. Programledaren som nös rakt in i mikrofonen. Alla har vi någon gång klantat till det och ibland kan det kännas bättre att veta att man inte är ensam, eller hur?

Hejsan Karin o Magnus. Jag har nog gjort bort mig många gånger. Men viktigt är, det  gör inte så hemskt mycket bara jag inte är dum med någon. Var på en konferans och då helt plötsligt måste jag gå på toaletten. Efter besöket går jag lungt och fint tillbaka på min plats på tredje bänkrad. Hörde faktiskt några höga hm....hm när jag går men just då jag inte förstår. När jag sätter mig ner säger min granne att min kjol där bak sitter nog fast i troskanten och där går jag med hela baken framme kan man säga  för ca 100 personer. Jaja....så kan de gå.......hi...hi....
Mvh
Berit

Klantigt: att stapla ut i lera med stövlar när man är skitnödig, gjorde det en gång och fastnade, vilket resulterade i att jag gjorde i brallan. Som farfar min skulle sagt: bättre med hjort i skogen än gjort i brallan.
Henke

Hej, jag heter Britt-Inger och är duktig att klanta mig. Här är ett, jag är lite hörselskadad, så när jag sitter i bilen ensam så har jag alltid radion på ganska högt. Jag var i Timrå och skulle in till stan, det var en jättehärlig låt på radion, så på med högsta volym. När jag kom till rödljusen i Sundsvall, skulle jag växla ner, men jag hade redan tvåan i, jag hade alltså kört i 110 km från Timrå till Sundsvall på tvåans växel.

Vill dela med mig av en annans klantighet som jag tycker är höjden av pinsamhet. En arbetskamrat skrev ett långt "hat sms" om sin chef och råkade skicka det till...ja chefen förstås. Inga glada miner där inte.
Hans

Min sambos bror var rätt klantig när han besökte oss med hål i byxskrevet, pungen välde ut som ett glansigt kalkonskinn genom hålet. Rätt kul tycker jag :)
Helen

tja, min kompis var på krogen och festade då han blev sugen på sex. Så han skrev ett sms till sin flickvän och frågade om dom skulle ha sex när han kommer hem. Men sms:et skickade han till sin svärmor av misstag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".