Flera trafikolyckor i halkan

Det har varit extremt halt i länet idag, vilket har ställt till problem i trafiken. Det har inträffat nio trafikolyckor i Sundsvallsområdet hittills i dag, men tursamt inga större personskador. Vid 16-tiden inträffade en trafikolycka med flera bilar vid Birsta, norr om Sundsvall.

Hur är det ute på vägarna du kör på idag? Berätta i kommenteringen! 

Tidigare under eftermiddagen inträffade en olycka på E14 mellan Matfors och Sundsvall. Det var två bilar som kollideratde Vid lunchtid inträffade två andra olyckor, även de på E14. En timmerbil och tre personbilar var inblandade i en olycka mellan Sundsvall och Matfors, men ingen ska ha skadats. 

En singelolycka inträffade också på E14 i korsningen med Timmervägen vid lunchtid. En person ska ha färdats i olycksbilen, men ska inte ha fått några allvarligare skador. 

Det har inträffat åtta olyckor hittills idag i Sundsvallsområdet. Polisen varnar för att det är extremt halt på vägarna i området.

Två bilar kolliderade på E4:an vid casinot i centrala Sundsvall strax före lunch.

Köer bildades också på E4:an tidigare idag när en lastbil fått stopp på E4 vid Bye mellan Sundsvall och Härnösand. I morse inträffade också flera trafikolyckor på E4:an i höjd med Birsta. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista