Flera olyckor i halkan

Under eftermiddagen har flera olika trafikolyckor inträffat på olika håll i länet. 

Strax före klockan 17 inträffade en singelolycka vid Kittjärn på E4. En personbil har gått av vägen och voltat, två personer ska vara drabbade enligt Polisen.

Tidigare på eftermiddagen hamnade en lastbil på tvären på E4 söderut söder om Docksta efter en olycka. Vid 14-tiden stängdes trafiken av i båda riktningar under räddningsarbetet.

Ungefär samtidigt inträffade en singelolycka med en personbil på länsväg 331 mellan Sollefteå och Ramsele. 

En stund senare några kilometer därifrån fastnade en lastbil vid ett backkrön vid Österforse. Strax efter kl 14 var det alltså begränsad framkomlighet på länsväg 331. 

Strax före klockan 15 kolliderade två personbilar i korsningen Gränsgatan-Majorsgatan i Sundsvall. 

Under större delen av dagen har E4 varit avstängd söder om Högakustenbron efter att en tankbild börjat läcka etanol efter en avåkning. Trafiken har letts om via gamla E4, men även där har har trafiken stått stilla i omgångar. Vägen är inte avsedd för det täta tunga trafiken, och flera lastbilar fastnade längs vägen och stoppade upp trafiken. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista