Com hem startar kundservice i Sundsvall

Internetleverantören Com hem öppnar kundservice i Sundsvall. Det nya kontoret beräknas öppna i början av maj och lokalerna är anpassade för upp till 100 arbetsplatser. Sedan tidigare har Com hem också kundservice i Härnösand och i Örnsköldsvik.

Enligt Linda Påhlsson, chef på Com hems kundservice, har de skaffat lokaler som kommer tillåta att de växer. Men exakt hur många nya arbetstillfällen som kommer att skapas är ännu oklart.

Com hems kundservice sysselsätter idag runt 700 medarbetare i Västernorrland genom sina kontor i Härnösand och Örnsköldsvik. Under våren öppnas det tredje kontoret i regionen.

– Det är strategiskt rätt för oss att lägga ett kundservicecenter i Sundsvall, på lämpligt avstånd från våra befintliga kontor i Härnösand och Örnsköldsvik. Vi breddar på så sätt rekryteringsunderlaget till vår verksamhet samtidigt som vi behåller vår starka närvaro i regionen vilket ger många fördelar, säger Linda Påhlsson i ett pressmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".