Fredrik Lindström. Foto: TT

Lindström missade medalj

2:54 min

Fredrik Lindström var inte helt nöjd med sin sjätteplats i masstarten.

– Jag hade inte riktigt formen, jag hade svårt att följa i uppförsbackarna, hade behövt ha lite mer tryck i åkningen för att vara helt med i medaljstriden, säger Lindström till Radiosporten.

Fredrik Lindström låg hela loppet mellan plats 5-12 och hade länge häng på en medaljplats. Inför sista skyttet kunde han blandat sig i medaljstriden med fem träffar.

– Men även om jag skjutit fullt i sista kändes det som om det inte skulle räcka till, säger Lindström och ser fram emot lördagens stafett.

– Det blir ett otroligt roligt lopp, alla ser fram emot stafetten. Vi har varit bra på stafetten i år, med gott skytte är vi med i striden.

Björn Ferry blev tolva i dag.

– Jag kände mig stark i dag i åkningen, men alla skotten vill inte ramla, det är små marginaler. Jag tycker jag haft lite kant ut. Den där lilla medgången har jag inte haft ännu, säger Ferry till Radiosporten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista