Linda Bengtzing överraskade eleverna på Björnaskolan idag. Bengtzing som via sitt Twitterkonto blev inbjuden till Björna. Av en alldeles speciell orsak! Foto: Lennart Sundwall

Segerviss Bengtzing överraskade eleverna på Björnaskolan

Linda Bengtzing i Björna:Trevligt att jag får vinna i år!
1:14 min

Skoleleverna i Björnaskolan utanför Örnsköldsvik fick sig en stor överraskning på förmiddan. Helt apropå dök melodifestivalaktuella Linda Bengtzing upp på skolan. Skolans rektor fångade upp Linda Bengtzings intresse via sitt twitterkonto.

Eleverna fick inget veta vad rektorn hade ställt till med.

-Hemma har namnet Björna ett helt annan betydelse. Bajsa på toaletten förklarade Bengtzing innan hon togs emot med jubel inne i gympasalen i Björna.

Ett par sånger plus autografskrivande hann melodifestivalaktuella Bengtzing med innan hon jäktade tillbaka till repitionerna i Örnsköldsvik.

-Jag har en låt som verkligen håller i år, förklarade hon. Och när jag suttit hemma och tittat på de tre tidigare omgångarna har jag tänkt: trevligt att jag får vinna i år!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".