Svensktoppen nästa 2014

Nu går det inte längre att skicka in till årets upplaga av Svensktoppen nästa!

2:45 min

Alla länets låtskrivare och artister hade mellan 1 mars och 1 april möjlighet att tävla i Sveriges Radios musiktävling Svensktoppen nästa. Där får du chansen att höras regelbundet i P4 Västernorrland för tiotusentals lyssnare och dessutom få spela live för en entusiastisk publik i vår delfinal den 11 juni på restaurang E-Street i Sundsvall. Nu är inskickningen stängd.

För den slutliga vinnaren i riksfinalen väntar radiospelningar i Sveriges största radiokanal P4, en utmanarchans till legendariska listprogrammet Svensktoppen och som bonus för vinnande artist ett erbjudande om medverkan i nästa års Melodifestival.

Tävlingslåtar togs emot fram till 23.59.59, 1 april. Projektledare Karin Lönnå konstaterar att inflödet av låtar ökar ju närmare deadline vi kommer.

– Det brukar vara likadant varje år, jag sitter med panik i ögonen dagarna innan stängning. Sedan, klockan 23.58.30 sista kvällen, då rasar det in låtar.

Läs mer om hur du tävlar här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista