Stökig natt med flera fall av misshandel

Natten har varit relativt stökig i länet med flera fall av misshandel, enligt polisen. Bland annat fick en kvinna i Sundsvall föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlat av två män i en gångtunnel.

I Fränsta i Ånge kommun greps en man för misshandel. Han ska ha slagit och sparkat en annan man, som fick föras till sjukhus. Den gripne är i 30-års åldern.

Polisen som var på plats ska också ha omhändertagit ett antal vapen som den gripne och en kamrat till honom hade licens på. Detta på grund av brister i vapenförvaringen. Bristerna var så pass allvarliga att polisen upprättat en anmälan om brott mot vapenlagen.

Vid halv tre på natten fick polisen ett larm om en misshandel på restaurang Dalton i Sundsvall. Polisen kunde identifiera gärningsmannen, men han frihetsberövades inte.

I Sundsvall ska också en kvinna ha larmat om att hon har blivit misshandlad av två okända män. Misshandeln ska ha skett i någon av gångtunnlarna i stan. Kvinnan blev sedan förd till sjukhus med ambulans.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".