Foto: Billy Abraha

Sundsvalls kommun sponsrar buss till Gif-supportrar

När Gif Sundsvalls i kväll spelar ödesmatch mot Uppsalalaget Sirius sponsrar Sundsvalls kommunala Näringslivsbolag med en supporterbuss från Stockholm. 

Gör Sundsvalls kommun rätt som sponsrar supporterbuss? Kommer du se matchen? Diskutera! 

En liknande satsning gjordes för några år sedan och det var en succé enligt Näringslivsbolaget  som har för avsikt att utnyttja bussresan till att informera om saker som händer i kommunen, i hopp om att kunna locka några att flytta hem till Sundsvall igen. Satsningen ingår i varumärkesprojektet Norrlands huvudstad.

Under mina år på Näringslivsbolaget har jag inte stött på några större lokalpatrioter än dessa utflyttade fotbollsfans. De är perfekta ambassadörer för Sundsvall och förhoppningen är förstås att vi kan locka några av dem att flytta hem igen.

Följ matchen i kväll i vår webbsändning, som du hittar här på sajten eller i mobilapparna SR play och Radiosporten play.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".