Pa Dibba förlänger med GIF Sundsvall. Foto: GIF Sundsvall.
Pa Dibba förlänger med GIF Sundsvall. Foto: GIF Sundsvall.

Pa Dibba förlänger med Gif Sundsvall till 2016

Idag gjordes det klart att GIF Sundsvall förlänger sitt kontrakt med anfallaren Pa Dibba i ytterligare två år.                     

-  Pa har gjort en hänförande resa från det han kom till GIF Sundsvall 2011 och det är spännande att ha fått följa med i den utveckling han har gjort från division tre till där vi står idag berättar Gif Sundsvalls sportchef Urban Haglund i ett pressmeddelande.

Den 27-årige anfallaren kom till klubben 2011 och spelade dessförinnan i division 3-laget Brandbergens IF. Pa spelade i år 27 tävlingsmatcher och gjorde 12 mål för GIF Sundsvall och var en viktig deltagare i klubbens avancemang till Allsvenskan.

- Det känns bra att ha skrivit på för ytterligare två år och det är skönt att kontraktet är klart. Jag är laddad inför kommande säsong och jag vill nästan att det ska dra igång nu på en gång. Det är härligt att vara tillbaka i finrummet, jag tror på laget och vi ska bevisa att vi hör hemma i Allsvenskan, berättar Pa på klubbens hemsida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".