Jakob Sigurdarsson spelade endast 20:15 men blev ändå poängbäst
Jakob Sigurdarsson spelade endast 20:15 men blev ändå poängbäst. //Foto Fredrik Thimeradh/SR
Sundsvall

Nionde vinsten i rad för Sundsvall Dragons

Charles Barton Sundsvall Dragons
2:19 min

Formstarka Sundsvall Dragons tog emot ett EcoÖrebro som är inne i en djup svacka. Då Sundsvall inkasserade sin nionde raka vinst, så blev det den tolfte raka förlusten för gästerna.

Inledningen av matchen var dock jämn, där gästernas Darris Santee gjorde EcoÖrebros första 10 poäng. Då hans poängfabrikation sjönk, då gjorde även gästernas. Trots ett litet ryck för att göra match av kampen i början av andra perioden så var det Sundsvall som höll taktpinnen

Som mest hade Sundsvall en 27-poängsledning. Slutsiffrorna landar på 93-78 efter att tidigare Sundsvallsspelaren Brandon Barton avslutat matchen med en trepoängare. Hans bror Charles, i Sundsvallströjan, vann familjekampen med 12 poäng mot 7.

Poängbäst i Sundsvall Dragons
Jakob Sigurdarsson 15
Hlynur Baeringsson 13
Ragnar Nathanaelsson 13

Värd att notera är att samtliga Sundsvallsspelare gjorde poäng idag, David Niklasson sist ut med en tvåpoängare med cirka fyrtio sekunder kvar av matchen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".