Linda Engström och Robert Johansson i Crash n Recovery. Foto: Viktor Åsberg/Sveriges Radio
Linda Engström och Robert Johansson i Crash n Recovery på sin veranda. Foto: Viktor Åsberg/Sveriges Radio

Mycket på gång för Crash n Recovery

2:23 min

Våra lokala vinnare av Svensktoppen nästa fick inte med sin låt Take me back i riksfinalfältet, men det betyder inte att de har tappat sugen. Ny skiva ute som släppts på bandets drömskivbolag och releasefest den här helgen i Nyland. 

Det händer massor runt bandet just nu. Releasefest i helgen för nya platan och svensktoppen nästa låten Take me back har vunnit pris i Los Angeles. 

Det känns nästan lite surrealistiskt att det händer så mycket runt oss just nu. Sedan jag var liten har jag drömt om att kunna försörja mig helt på musiken, det här är det jag är riktigt bra på. 

Vad betyder det för er att det händer så här mycket runt er, att ni vinner priser och får positiva recensioner för nya skivan?

– Det betyder väldigt väldigt mycket, det är ett svar på att det vi gör är bra helt enkelt. Vi är väldigt stolta och glada säger Robert Johanson.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista